Predictive Maintenance

Nieuwe devices, sensoren, cloud opslag en computers met enorme rekenkracht zorgen ervoor dat u meer informatie tot u krijgt dan u kunt verwerken. Informatie waaruit u als asset owner, beslisser of onderhoudsmanager toekomstig gedrag van installaties kunt voorspellen. Predictive maintenance biedt u de mogelijkheid om accurate voorspellingen over toekomstige gebeurtenissen te maken gebaseerd op statistische analyse van gegevens uit het verleden.

Maar hoe gaat u om met al deze ontwikkelingen op gebied van Big Data, Internet of Things en Industrie 4.0? Voorspellende analyse voegt waarde toe aan bedrijven die hiermee weten om te gaan. KIM Plus Delta helpt u om dit ook voor uw bedrijf te realiseren.

Predictive Maintenance Projecten

Diepe domeinkennis, technische materiaalkennis, data integriteit, statistiek en informatica zijn de benodigde kennisgebieden voor het uitvoeren van predictive maintenance.
Deze disciplines dienen te worden vertegenwoordigd in een professioneel analytics team. Een multidisciplinair team dat bestaat uit professionals van uw eigen organisatie, met kennis van uw assets, aangevuld met data- en informatieprofessionals.

independent Performance Engineer

Er wordt steeds meer informatie verzameld door machines. Als asset owner, beslisser of onderhoudsmanager heeft u deze informatie nodig om, sneller dan ooit, in actie te komen bij veranderingen in de productie. Denk hierbij aan productie omstandigheden, verbeteren van onderhoud en reageren op fouten. De independent Performance Engineer helpt u deze waardevolle data verzamelen en te verwerken.

Training Predictive Asset Management

Predictive Asset Management omvat de verwerking van historische data, het leren van het verleden en het creëren van modellen. Deze modellen analyseren nieuwe datasets om zo een voorspelling te kunnen doen. Het doel van Predictive Asset Management is om te leren van gebeurtenissen uit het verleden en om voorspellingen te kunnen doen over toekomstig gedrag van uw assets.

Start vandaag nog met Predictive Maintenance

Predicitve Maintenance helpt u data uit uw assets waardevol te maken. Weten welke analytische methodes beschikbaar zijn en wanneer deze toe te passen bespaart u tijd en verbetert de efficiency. Een gedegen inzicht in de modellen, de te nemen stappen en te volgen procedures zal u helpen om efficiënter, sneller en met minder problemen tot een goed resultaat te komen. Wilt u weten hoe u dit kan doen? Maak vandaag nog een afspraak voor een project presentatie.