asset-improvement-cycle-KIM Plus Delta

Predictive Maintenance Projecten

Diepe domeinkennis, technische materiaalkennis, data integriteit, statistiek en informatica zijn de benodigde kennisgebieden voor het uitvoeren van predictive maintenance.
Deze disciplines dienen te worden vertegenwoordigd in een professioneel analytics team. Een multidisciplinair team dat bestaat uit professionals van uw eigen organisatie, met kennis van uw assets, aangevuld met data- en informatie professionals van KIM Plus Delta.

Werkwijze

Onze projecten worden uitgevoerd op basis van Cross Industry Standard Process for Data Mining. Ook wel bekend als CRISP-DM. Dit model bestaat uit 6 stappen.

CRISP-DM model KIM Plus Delta

Start vandaag nog met uw Predictive Maintenance project

Predicitve Maintenance helpt u data uit uw assets waardevol te maken. Weten welke analytische methodes beschikbaar zijn en wanneer deze toe te passen bespaart u tijd en verbetert de efficiency. Een gedegen inzicht in de modellen, de te nemen stappen en te volgen procedures zal u helpen om effici├źnter, sneller en met minder problemen tot een goed resultaat te komen. Wilt u weten hoe u dit kan doen? Maak vandaag nog een afspraak voor een project presentatie.