Informatiemanagement in de Asset Life CycleIn de Asset Life Cycle van omvangrijke installaties speelt informatiemanagement een essentiele rol. Om stilstanden te voorkomen, onderhoud voorspelbaar te maken en rendement van assets te vergroten is informatiemanagement cruciaal.

Ons team kent alle ins and outs van informatieverwerking tijdens de engineering en maintenance fase. We hebben ruime ervaring met uiteenlopende installaties bij een breed scala aan bedrijven en sectoren. We staan met beide benen in de praktijk. Zo krijgen we op een oplossingsgerichte wijze uw informatiemanagement op orde. Zodat u maximaal rendement behaald met uw assets.

KIM Plus Delta Asset Data Management

Wist u dat ...

 

> de gemiddelde tijd die een onderhoudsmonteur bezig is met het verzamelen van informatie tussen de 25% - 50% van de totale reparatietijd ligt.

> het zoeken naar de juiste informatie het bedrijfsleven gemiddeld € 1.853 per medewerker per jaar kost.

> de tijd die verloren gaat aan het zoeken naar de juiste informatie in een fabriek met een serviceteam van 25 FTE’s, geschat wordt op 12%.

> de Nederlandse werknemer met een PC gemiddeld 7,6% van de tijd verliest door slecht functionerende ICT en gebrekkige digitale vaardigheden.