nov 6, 2015 in Nieuws
NVDO thema-middag: Asset Data Integriteit & Lancering Sicon 2.0

Hoe optimaliseert u het beheer van uw Asset Data? Bent u al op de hoogte hoe u de prestaties en beschikbaarheid van uw installaties kunt verhogen? Op het gebied van Asset Datamanagement is het van cruciaal belang de betrouwbaarheid, actualiteit en optimale beschikbaarheid te blijven waarborgen. Om te ontdekken welke nieuwe, technologische ontwikkelingen het beheren van uw Asset Data een stuk makkelijker en effectiever maken, organiseert De NVDO op 7 december de bijeenkomst “Asset Data Integriteit & Lancering Sicon 2.0”. Tijdens deze middag stellen we u onder leiding van onze eigen Marco Wessels op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Asset Data Integriteit. De bijeenkomst wordt geopend met de lancering van Sectie Sicon 2.0.

Zo integer kan uw data zijn! Met behulp van een aantal praktijkvoorbeelden toont Jules Oudmans (Ureason) deze middag aan hoe u de betrouwbaarheid van uw data waarborgt, zodat het beheren van uw Assets zo efficient mogelijk verloopt.

Uw data betrouwbaar maken, hoe pakt u dat aan? Ton Huibers (Vlisco) onthult de geheimen op het gebied van het optimaliseren van databeheer en data-integriteit aan de hand van een praktijkcasus bij Vlisco.

Na afloop van de presentaties geven we een rondleiding over het prachtige GeoForteiland en bieden we de gelegenheid om onder het genot van een drankje verder kennis te maken.

Meld u vandaag nog aan voor Asset Data Integriteit en de Lancering van NVDO Sicon 2.0.