KIM Plus Delta VCA examen app

VCA examen app

Speciaal voor het oefenen voor het VCA examen heeft KIM Plus Delta een interactieve VCA examen app ontwikkeld. Via de in-app-aankoop krijg je toegang tot vele honderden oefenvragen voor de VCA examens: Basis VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Alle informatie over de VCA examen app vind je op www.vca-examen-app.nl

Download de VCA examen app, oefen en slaag voor het VCA examen!

KIM Plus Delta Live Tech Support

Live support app meekijken op afstand

Uw collega voort onderhoudswerkzaamheden uit aan de andere kan van het land (of van de wereld). Tijdens de werkzaamheden heeft hij uw hulp nodig, om net die ene lastige storing op te lossen. Uw collega pakt zijn smartphone, tablet of smart glass, start de Live Tech Support app en hij laat u snel en gemakkelijk op afstand live meekijken.

Lees meer over de Live Support app voor uw organisatie, of ga naar de internationale Live Support app website om alle functionaliteiten te zien.

Ga slimmer werken, download de Live Support app!

KIM Plus Delta VCA examen app

Augmented reality

In een live beeld voegt augmented reality een extra dimensie toe. Pak uw telefoon, tablet of smart glass en kijk naar een object. De app herkent het object en voegt (3D) objecten en nuttige informatie toe aan wat u ziet. Benieuwd naar de toepassingen voor:
> Onderhoudsmonteurs en werkinstructies
> Opleiding & training
> Marketing & verkoop

Bekijk enkele voorbeelden van augmented reality en geef uw product een extra dimensie.

KIM Plus Delta VCA examen app

NEN3140 Gereedschap app

Voor veilig werken is het van belang dat er conform NEN 3140, met goedkeurde gereedschappen, apparaten en hulpmiddelen gewerkt wordt. KIM Plus Delta heeft een app ontwikkeld voor smartphone en tablet waarmee via het scannen van een barcode, QR code, NFC tag of door het invullen van het item nummer, direct de status van een item weergegeven wordt. Scan een item en zie direct of het goedgekeurd is, bekijk de instructiekaart of kijk in welk magazijn het item opgeslagen ligt.

Slimmer en veiliger werken met de NEN3140 gereedschap app van KIM Plus Delta. Lees meer over de unieke NEN3140 gereedschap app.

KIM Plus Delta VCA examen app

Werkinstructies gemakkelijk bewerken

Uw werkinstructies zijn niet up to date of moet nog veel werkinstructies maken? Dit wordt een fluitje van een cent met de Workinstruction Edit app van KIM Plus Delta. Enkele voorbeelden van functies die het u makkelijk maken:
> Werkinstructies uit Word en Excel importeren
> Eenvoudig bewerken met de app
> Op de werklocatie foto's toevoegen
> Sleep de stappen in de juiste volgorde

Bespaar tijd, vergroot de veilgheid en maak betere werkinstructies met de KIM Plus Delta Workinstruction Edit app. Lees op de internationale website meer over de unieke Workinstruction Edit app.

KIM Plus Delta VCA examen app

Safety issue app

Veiligheid gaat boven alles. Met de Safety Issue App van KIM Plus Delta is het registreren van onveilige situaties een fluitje van een cent:
> Maak een foto van een onveilige situatie
> Voeg eventueel een toelichting toe
> Verstuur direct een saftey rapport

Vergroot de veiligheid en verminder het aantal incidenten met de KIM Plus Delta Safety Issue app. Download de Safety Issue app of lees op de internationale Safety Issue app website.

KIM Plus Delta VCA examen app

Smart glass apps

Begin 2014 ontwikkelde KIM Plus Delta de eerste inspectie app voor smart glasses. Na veel ontwikkelwerk heeft KIM Plus Delta nu een aantal zeer interessante apps voor de smart glasses: Vuzix M100, Google Glass en Recon jet.
> Smart glass inspection app
> Smart glass augmented reality app
> Smart glass work instruction app

Neem contact op voor een smart glass demonstratie en om de mogelijkheden van smart glasses voor uw organisatie te bespreken.