Werkinstructies met AR


Nauwkeuriger werken en minder fouten door het toevoegen van AR aan werkinstructies. De medewerker ziet het stappenplan met daarbij virtuele weergave van onderdelen en benodigde apparatuur. Voor elke stap worden de uit te voeren handelingen (geanimeerd) geprojecteerd op het object. Hierdoor is exact duidelijk waar in een complexe installatie een onderdeel zich bevindt, hoe een handeling uitgevoerd moet worden en wat het gewenste resultaat is.Uw werkinstructies naar het volgende level brengen? Neem dan direct contact op. 

AR voor opleiding & training


Door AR toe te voegen is lesstof nooit meer saai. De cursist kijkt met een smartphone, tablet of smart glass naar trainingsmaterialen of objecten en krijgen toegang tot een wereld van extra informatie. Additioneel videomateriaal, weergave van objecten in 3D of exploded views zorgen voor een extra dimensie in de lesstof. De opleiding of training wordt niet alleen aantrekkelijker, maar ook de lesstof beklijft beter.Met AR het rendement van uw opleiding of training verhogen? Neem dan direct contact op.


 

AR voor marketing & verkoop


U wilt uw klanten een extra beleving geven? Ontdek hoe augmented reality uw producten en diensten een extra dimensie geeft. Laat uw klanten uw producten in 3D van alle kanten bekijken. Of geef informatie over het product en het fabricageproces. Laat uw klanten het product virtueel aanpassen in kleur en samenstelling. Of laat uw klant ervaren hoe het virtuele object past in de fysieke omgeving van de klant.Interesse of te sparren over de mogelijkheden voor uw producten en diensten? Neem dan direct contact op.FAQ - Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen augmented reality en virtual reality?
Bij augmented reality worden er digitale objecten weergegeven in de fysieke werkelijkheid. Virtual reality creëert een volledig virtuele omgeving.
Hoe werkt augmented reality?
De augmented reality oplossingen van KIM Plus Delta werken met beeldherkenning. De KIM Plus Delta augmented reality app voor smartphone, tablet of smart glass herkent objecten en/of de omgeving en toont de digitale objecten in de fysieke omgeving.
Op welke devices kun je augmented reality gebruiken?
De augmented reality oplossingen van KIM Plus Delta zijn beschikbaar als apps voor smartphones, tablets en smart glasses.
Wat zijn de mogelijkheden voor 3D in combinatie met AR?
In de augmented reality oplossingen van KIM Plus Delta kunnen 3D objecten toegevoegd worden. Objecten kunnen hierdoor van alle kanten bekeken worden. Ook is het mogelijk om objecten als exploded view in en uit elkaar te zien gaan.